Soalan Lazim - FAQ


Bagaimanakah saya boleh mendaftar untuk BisnesIklan.com?
» Ia adalah mudah! Anda cuma klik SERTAI KAMI pada menu. Isi semua keperluan yang diperlukan dan kemudian hantarkannya. Selepas itu, anda akan menerima e-mel daripada kami serta-merta untuk mengesahkan e-mel anda dan diri anda sendiri. Setelah proses ini selesai, anda boleh menggunakan BisnesIklan.com. Sila semak folder spam anda juga jika e-mel tidak tersedia dalam folder peti masuk anda.

Bagaimanakah cara saya meletakkan iklan?
» Sangat mudah untuk meletakkan iklan. Setelah anda klik LOGIN MEMBER, anda akan dibawa kepada Halaman Ahli Percuma. Cuma klik pada menu "AD LISTING" sebelah kiri. Selain itu, sistem ini juga menyediakan papan pemuka panel pengguna, supaya anda boleh mengurus siaran anda dengan mudah.

Berapa banyak iklan yang boleh saya siarkan?
» Kami tidak menetapkan had untuk bilangan iklan yang akan disiarkan oleh Ahli VIP. Selagi mereka mematuhi terma dan syarat kami, mereka boleh menyiarkan iklan mereka di platform kami.

Berapakah kos untuk mengiklankan?
» Penerbitan adalah 100% percuma di seluruh laman web. Pakej ini adalah percuma untuk semua orang dan anda boleh mula mengiklankan produk atau perkhidmatan anda secara percuma.

Apakah iklan yang ditampilkan?
» Iklan akan muncul dalam kumpulan "IKLAN TERKINI" di halaman pendaratan BisnesIklan.com. Mereka juga muncul sebagai hasil carian teratas, berdasarkan kategori masing-masing.

Apakah perbezaan utama antara Iklan Terkini dan Iklan Ahli VIP?
» Bagi mereka yang daftar Ahli Percuma, iklan mereka akan dipaparkan dalam kumpulan "Iklan Terkini". Dalam kumpulan iklan tersebut ia disiarkan untuk sementara sahaja. Ini tidak akan dilaksanakan untuk Iklan Ahli VIP dan Iklan Ahli VIP juga masih dipaparkan dalam kumpulan "Iklan Terkini".

Apakah Iklan Ahli VIP?
» Iklan Ahli VIP akan membantu iklan anda kekal di BisnesIklan.com lebih lama.

Bagaimanakah saya boleh membayar untuk Iklan Ahli VIP?
» Anda hanya perlu Upgrade Vip dan bayar sekali sahaja.

Bagaimanakah cara untuk saya memaklumkan kepada BisnesIklan.com bahawa pembayaran telah dibuat?
» Ianya sangat mudah, cuma klik butang "SUBMIT" yang terdapat pada halaman Upgrade Vip. Anda juga mesti WhatsApp atau SMS bukti pembayaran seperti yang diarahkan, kemudian Iklan Ahli VIP anda akan diaktifkan serta-merta. Jadi, iklan anda akan dipaparkan dengan sewajarnya.

Bagaimanakah cara saya menguruskan iklan yang telah tamat tempoh?
» Papan pemuka panel pengguna tersedia. Anda cuma klik menu AD LISTING > pilih iklan anda yang expired > klik EDIT, kemudian anda boleh mengurus iklan anda yang telah tamat tempoh dengan mudah.

Halaman 1 2 NEXT